Logo

Rabarber kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg rabarber
Sukker efter smag
1 tsk vanilje
Kartoffelmel til jævning

50 g smør eller margarine
50 g sukker
150 g rasp

1-2 dl piskefløde.

Frigør rabarberstilkene for blade og fod.
Skær rabarberstilkene i stykker af 2-3 cm. og kom dem i en tilpas
gryde.
Rabarberne koges til en grød. - Rabarberne må ikke koge helt ud. Sødes
med sukker efter smag - men ikke for meget.
Rabarbergrøden jævnes med [ kartoffelmelsjævning ].
Raspen ristes:
Smørret brunes på panden.
Sukker og rasp blandes og ristes i smørret, til det er sprødt.
Der røres i det, mens det afkøles.
Servering
Lige før serveringen lægges rabarbergrød og rasp lagvis i en skål, der
pyntes med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HindbærtrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vafler med solbær-chokoladeisSolbær og chokolade er et skønt match. Kom en kugle eller to ; en sprød vaffel, og...
• Is med sprøde myntebladeDesserten er nem: Færdigkøbt is med sprødbagte mynteblade
• HindbærtrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os