Logo

Rabarber med mandler og marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 g smuttede hakkede mandler
600 g rabarber i klodser
3-400 g sukker
1 spsk kartoffelmel
1 vaniljestang
3 æggehvider
100 g + 2 spsk flormelis
 
Rist mandlerne på en tør og ikke for varm pande, til de har taget farve.
Rabarberkompot:
Bland rabarberklodserne med sukker og kartoffelmel og korn fra
vaniljestangen i et tærtefad.
Dæk med folie og sæt det i en 200°C varm ovn i 20-25 min. eller til
rabarberne er møre og saften er jævnet.
Marengslåg:
Pisk æggehvider og 100 g flormelis med en elpisker til hviderne er luftige.
Sæt skålen i vandbad og pisk til hviderne danner små toppe, når man løfter
piskeriset ud.
Tag skålen fra varmen og pisk, til hviderne er afkølet lidt.
Bland mandlerne i og fordel marengsen over kompotten.
Drys lidt flormelis over marengsen – det danner små dråber af sukker på
overfladen – og sæt den under ovnens grill til den har taget farve, maks.
4-5 min.
Server rabarbermarengsen lige fra ovnen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?