Logo

Rabarber med marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g rensede rabarber
1 dl sukker
2 tsk kartoffelmel
150 g rå marcipan

Rabarberne skæres i 3 cm lange stykker. Rabarber, sukker og kartoffelmel blandes og fordeles i et fad som sættes i en 225 º varm ovn i ca. 20 minutter. Marcipanen som har ligget i køleskab, rives groft og drysses over rabarberblandingen. Fadet sættes derefter i ovnen igen i yderligere 5 minutter. Serveres med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolademousse med blåbær 2Dessert skal der også til, og i denne uge foreslår vi en klassisk chokolademousse, som...
• Passionsfrugt brûléeVi har brugt en mager græsk yoghurt i stedet for den klassiske fede ægge/flødecreme til...
• Crêpes suzette 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med blåbær 2Dessert skal der også til, og i denne uge foreslår vi en klassisk chokolademousse, som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os