Logo

Rabarber med marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g rabarber
300 g jordbær
1 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
 
Marengs:
3 æggehvider
l00 g sukker
 
Rens rabarberne, skær dem stykker på 2-3 cm og læg dem i et tærtefad.
Skær jordbærrene i kvarter og fordel dem mellem rabarberstykkerne.
Bland sukker og vaniljesukker og drys det ud over frugten.
Pisk æggehviderne skummende og hæld sukkeret i under piskning.
Pisk derefter æggehviderne, til de er helt hvide og stive.
Fordel rnarengsmassen over frugten og bag desserten nederst i ovnen ved
200°C, til den er gyldenbrun på toppen (ca. 15-20 min.).
Desserten spises, mens den er varm.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her