Logo

Rabarber med råcreme og makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 personer

1 kg renset rabarber
150 g sukker
Råcreme:
2 æggeblommer
4 spsk sukker
Kornene fra 1 vaniljestang
2 1/2 dl piskefløde
12 små makroner
1 sjat portvin

Skær rabarberne i ensartede stængler og læg dem i en gryde lagvis med sukker.

Læg et låg på gryden og bring den langsomt i kog.

Lad det simre i 2 - 3 minutter.

Tag gryden fra og lad det afkøle.

Sigt væsken fra og reducer den indtil den begynder at karamellisere. Pisk æggeblommerne med sukker og vanilje indtil det bliver helt hvidt. Vend med pisket flødeskum.

Kom makronerne i et fad og hæld lidt portvin henover.

Anret makronerne lagvis med rabarber og råcreme og "tegn" til sidst med den røde rabarber sauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær dyppet i hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage, bagt med sprødt lågDejlig dessert bestående af blandt andet æbler, kanel, havregryn, citronmelisse og...
• Jordbærtærte med pistaciecreme 2Jordbær og pistacier er et godt makkerpar. Denne tærte er bagt med en mazarinagtig creme...
• Jordbær dyppet i hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os