Logo

Rabarber med råcreme og makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 personer

1 kg renset rabarber
150 g sukker
Råcreme:
2 æggeblommer
4 spsk sukker
Kornene fra 1 vaniljestang
2 ½ dl piskefløde
12 små makroner
1 sjat portvin

Skær rabarberne i ensartede stængler og læg dem i en gryde lagvis med sukker.

Læg et låg på gryden og bring den langsomt i kog.

Lad det simre i 2 - 3 minutter.

Tag gryden fra og lad det afkøle.

Sigt væsken fra og reducer den indtil den begynder at karamellisere. Pisk æggeblommerne med sukker og vanilje indtil det bliver helt hvidt. Vend med pisket flødeskum.

Kom makronerne i et fad og hæld lidt portvin henover.

Anret makronerne lagvis med rabarber og råcreme og "tegn" til sidst med den røde rabarber sauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymertrifli med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær- og passionsfrugtkage i glasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!