Logo

Rabarber med sprød butterdejstop og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarber med sprød butterdejstop og mandler

 

Rabarber er havens første skønne forårshilsen, og de smager så dejligt. Det her er ren rabarberlykke! Desserten er hurtig tilberedt, da butterdejen bruges direkte fra fryseren.

Her får du en rabarber-opskrift, der på en gang er frisk, sød og sprød. Den må være en seriøs kandidat til titlen “verdens bedste rabarberdessert”.

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 12 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g rabarber

3 spsk sukker

10 g smør

1 plade frossen butterdej (85 g)

2 spsk sukker

2 spsk mandler (hakkede)

Tilbehør: flødeskum

*

 

Tænd ovnen på 220 °C.

Rens rabarberne og snit dem fint.

Vend dem med sukker og fordel dem i to smurte ovnfaste skåle.

Skær den frosne dej i tynde strimler med en kniv eller riv dejen på den grove side af et rivejern.

Bland hurtigt dejstrimlerne med sukker og hakkede mandler.

Fordel det over rabarberne og sæt skålene i ovnen i ca. 12 min.

Server med koldt flødeskum.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?