Logo

Rabarber med sprød butterdejstop og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarber med sprød butterdejstop og mandler

 

Rabarber er havens første skønne forårshilsen, og de smager så dejligt. Det her er ren rabarberlykke! Desserten er hurtig tilberedt, da butterdejen bruges direkte fra fryseren.

Her får du en rabarber-opskrift, der på en gang er frisk, sød og sprød. Den må være en seriøs kandidat til titlen “verdens bedste rabarberdessert”.

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 12 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g rabarber

3 spsk sukker

10 g smør

1 plade frossen butterdej (85 g)

2 spsk sukker

2 spsk mandler (hakkede)

Tilbehør: flødeskum

*

 

Tænd ovnen på 220 °C.

Rens rabarberne og snit dem fint.

Vend dem med sukker og fordel dem i to smurte ovnfaste skåle.

Skær den frosne dej i tynde strimler med en kniv eller riv dejen på den grove side af et rivejern.

Bland hurtigt dejstrimlerne med sukker og hakkede mandler.

Fordel det over rabarberne og sæt skålene i ovnen i ca. 12 min.

Server med koldt flødeskum.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberlikørRabarber beruses i vodka og friskes op med danskvand
• RabarberrelishDenne relish er skønt tilbehør til grillmad, til kød og fjerkræ. Den fungerer perfekt i en...
• Bagt rabarberkageEn dejlig hverdagsdessert, som hurtigt er sat i ovnen. Den smager skønt varm eller lun med...
• Ris à l'amande - Ris à la mande - risalamandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os