Logo

Rabarber med vanille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg vinrabarber
250 g sukker 
2 stænger vanilje
75 g mandler
 
Skær de rentgjorte rabarberstilke i 2 cm lange stykker og kog dem i en ovnfast skål.
Kog sukker med 3 dl vand og kornene af to flækkede stænger vanilje.
Hæld lagen kogende over rabarberstykkerne og lad det køle af.
Tilsæt smuttede, hakkede mandler og server desserten med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her