Logo

Rabarber med vanille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg vinrabarber
250 g sukker 
2 stænger vanilje
75 g mandler
 
Skær de rentgjorte rabarberstilke i 2 cm lange stykker og kog dem i en ovnfast skål.
Kog sukker med 3 dl vand og kornene af to flækkede stænger vanilje.
Hæld lagen kogende over rabarberstykkerne og lad det køle af.
Tilsæt smuttede, hakkede mandler og server desserten med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændt crème, mocca-mascarpone is, moccasirup og sprød filoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med appelsin-syltede frugterForkæl dine gæster og dig selv med denne friske chokoladekage med appelsin-syltede...
• Brændt crème, mocca-mascarpone is, moccasirup og sprød filoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!