Logo

Rabarber med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
700 g spæde rabarberstilke
smør eller margarine til formen
1 dl sukker
1 tsk kanel
4 dl yoghurt naturel
2-3 tsk vaniljesukker

Skyl rababerne og skær dem i mindre stykker. Spæde rabarber behøver ikke at blive skrællet.
Smør en ovnfast form og læg rabarberstykkerne i. Drys med sukker og kanel og dæk formen med folie.
Kog rabarberne i ovnen ved 225º i 15-20 min eller til rabarberne er bløde. Lad dem køle.
Rør yoghurten sammen med vaniljesukkeret. Hæld den i portionsskåle og fordel rabarberne oven på. Stil skålene et øjeblik i køleskabet inden serveringen.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?