Logo

Rabarber og jordbærkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarber og jordbærkompot

 

Det smager af sommer. Rabarber-og jordbærkompot er en dejlig kombination - med eller uden flødeskum.

Til 4 personer Tilberedningstid: 20 min. Køletid: 30 min.

 

#

500 g rabarber

500 g jordbær

85 g (1 dl) melis

1½ dl piskefløde

*

1. Skyl rabarberne, skræl dem evt.

Skær stilkene i små stykker, der lægges i en kasserolle med sukkeret.

Varm det op og lad det småkoge over svag varme i 5 min.

2. Skyl jordbærrene. Store bær skæres en gang over.

3. Tag kasserollen fra varmen og hæld jordbærrene i.

Vend dem forsigtigt i.

Lad kompotten blive helt kold.

4. Server den i høje glas og pynt med flødeskum og et stykke rabarber eller et helt jordbær i toppen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?