Logo

Rabarber og jordbærkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarber og jordbærkompot

 

Det smager af sommer. Rabarber-og jordbærkompot er en dejlig kombination - med eller uden flødeskum.

Til 4 personer Tilberedningstid: 20 min. Køletid: 30 min.

 

#

500 g rabarber

500 g jordbær

85 g (1 dl) melis

1½ dl piskefløde

*

1. Skyl rabarberne, skræl dem evt.

Skær stilkene i små stykker, der lægges i en kasserolle med sukkeret.

Varm det op og lad det småkoge over svag varme i 5 min.

2. Skyl jordbærrene. Store bær skæres en gang over.

3. Tag kasserollen fra varmen og hæld jordbærrene i.

Vend dem forsigtigt i.

Lad kompotten blive helt kold.

4. Server den i høje glas og pynt med flødeskum og et stykke rabarber eller et helt jordbær i toppen.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarbertærteRabarbertærte - en kombination af sødt og surt
• RabarbersaftSaften her er skøn med isterninger og postevand eller vin med bobler
• Rødgrød med flødeHer serverer vi sommerens bedste dessert og en ærkedansk national ret. Rødgrød er sol og...
• MyntecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os