Logo

Rabarber- og jordbærdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 vaniljestang
2 dl sød hvidvin
50 g sukker
3 blade husblas
250 g jordbær
250 g rabarber
6 spsk flormelis
2 spsk cremefraiche 18%
1 æg

Skrab kornene ud af vaniljestangen. Kog vin, sukker, vaniljekorn og stang i en gryde. Læg husblas i blød.

Skær rabarber i skiver og kog dem halvmøre i vinlagen. (ca. 10 min.). Si rabarberne og gem lagen. Blend rabarberne sammen med halvdelen af jordbærrene.

Tag husblasen op og smelt den i det vand der hænger ved. Hæld den i frugtmosen under omrøring.
Rør 5 spsk flormelis, cremefraiche og æggeblomme i. Pisk æggehviden stiv. Tilsæt 1 spsk flormelis. Vend æggehviden i mosen. Stil i køleskabet. Pynt med resten af jordbærrene. Kog vinlagen ca. 5 minutter. Hæld det over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SkummetmælksfrugtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grove pandekager med æbleLækre pandekager med fyld af æbler er gode som efterårs- eller vinterdessert og ... Spis...
• Symphonie de petits foursEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SkummetmælksfrugtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os