Logo

Rabarber- og jordbærdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 vaniljestang
2 dl sød hvidvin
50 g sukker
3 blade husblas
250 g jordbær
250 g rabarber
6 spsk flormelis
2 spsk cremefraiche 18%
1 æg

Skrab kornene ud af vaniljestangen. Kog vin, sukker, vaniljekorn og stang i en gryde. Læg husblas i blød.

Skær rabarber i skiver og kog dem halvmøre i vinlagen. (ca. 10 min.). Si rabarberne og gem lagen. Blend rabarberne sammen med halvdelen af jordbærrene.

Tag husblasen op og smelt den i det vand der hænger ved. Hæld den i frugtmosen under omrøring.
Rør 5 spsk flormelis, cremefraiche og æggeblomme i. Pisk æggehviden stiv. Tilsæt 1 spsk flormelis. Vend æggehviden i mosen. Stil i køleskabet. Pynt med resten af jordbærrene. Kog vinlagen ca. 5 minutter. Hæld det over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her