Logo

Rabarber trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kompot:
500 g rabarber
250 g sukker
1 tsk Vanila

Fyld:
50 g makroner

Råcreme:
1/4 liter piskefløde
1 æggeblomme
1 spsk flormelis
1/2 tsk Vanila

De skyllede rabarberstilke snittes fint, drysses med sukker og står lunt, til de safter. Kompotten varmes langsomt, koges sagte 10-15 min., til stilkene er møre og smages til med Vanila. Kompotten afkøles. Lige før serveringen kommes rabarberne over makronerne og hældes over med råcreme.
Råcreme: Æggeblomme, sukker og Vanila røres godt. Flødeskummet vendes forsigtigt i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat med honning-yoghurtcremeDesserten en frisk frugtsalat med honning rørt yoghurt - æbler, pærer, bananer,...
• Sommerbær-dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodssuppe med chili og ananas + Bradepandekage med ribsDen cremede gulerodssuppe indeholder også ananas og chili som giver suppen friskhed, syre...
• Frugtsalat med honning-yoghurtcremeDesserten en frisk frugtsalat med honning rørt yoghurt - æbler, pærer, bananer,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os