Logo

Rabarber tirami su

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rækker til 4-6 personer

 

500 g rabarber
25 g sukker
10 spsk cremelikør
2 dl piskefløde
2 spk sukker
150 g mascarpone
1 pakke Ladyfingers
 
Skyl rabarberne og snit dem i stykker.
Kom dem i en gryde med vand og sukkeret, kog det og rør det til mos.
Køl det af og rør 2 spsk cremelikør deri.
Pisk fløden stiv med sukkeret (de 2 spsk)
Rør 2 spsk cremelikør i mascarponen og bland det med pisket fløde.
I bunden af en skål, lægges et lag ladyfingers efter disse har trukket
det sidste likør.
Efterfølgende fordeles et lag af halv rabarbermos og halv mascarponeblanding.
Derpå et lag ladyfingers og derpå mascarponeblanding som dækkes med
resten af rabarbermosen.
Sæt tiramisuen i køleskabet og lad det køle af i ca 2 timer.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
• Hjemmebagt isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os