Logo

Rabarberbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg rabarber
1 tsk Maizenamel
4 spsk sukker

Mandeldej:
3 æg
3 spsk sukker
1/2 dl mandler

Rens og skyl rabarberne. Skær dem i ca 3 cm lange stykker. Læg stykkerne i et smurt, ovnfast fad.
Bland Maizenamel og sukker og drys blandingen over rabarberne. Dæk formen med aluminiumsfolie og bag dem i ovnen i 15 min ved 225 º.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lakridsis 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BlodpandekagerBlodpandekager er en gammel sønderjysk egnsret. Pandekagerne serveres ofte en af de første...
• AppelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os