Logo

Rabarbercrumble 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g smør
100 g hvedemel
100 g sukker
200 g rabarber
1 dl vand
½ dl ahornsirup
 
Varm ovnen op til 170ºC. Ælt smør, hvedemel og sukker sammen til en tør
smuldrende masse.
Skær rabarberstilkene i centimeter tykke skiver.
Kog vand op med ahornsirup, og smid rabarberne i.
Tag gryden af blusset, og lad rabarberne trække i lagen i fem minutter.
Sigt lidt af væden fra, og fordel rabarberne i en smurt tærteform.
Fordel smulderdejen ud over, og bag i den varme ovn i 20-25 minutter -
eller til kagen er gylden og sprød på toppen.
En stor skefuld cremefraiche ovenpå er super!
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her