Logo

Rabarberkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 4-5 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

½ kg tynde rabarber
125 g sukker
1 stang vanilje
2 dl rasp
½ dl sukker
50 g smør
25 g hakkede mandler
2 ½ dl piskefløde
gelé

Skær rabarberstilkene i 1-2 cm lange stykker.
Bland dem med sukker og kom i en gryde med 1 flækket vaniljestang.
Lad det mørne ved svag varme.
Lad kompotten svale.
Bland rasp og sukker og rist det gyldent i smør på en pande.
Tag det af panden og bland hakkede mandler i.
Læg rasp og rabarberkompot lagvis i en skål eller i portionsglas.
Pynt med flødeskum og geléklatter.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?