Logo

Rabarberkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 4-5 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

1/2 kg tynde rabarber
125 g sukker
1 stang vanilje
2 dl rasp
1/2 dl sukker
50 g smør
25 g hakkede mandler
2 1/2 dl piskefløde
gelé

Skær rabarberstilkene i 1-2 cm lange stykker.
Bland dem med sukker og kom i en gryde med 1 flækket vaniljestang.
Lad det mørne ved svag varme.
Lad kompotten svale.
Bland rasp og sukker og rist det gyldent i smør på en pande.
Tag det af panden og bland hakkede mandler i.
Læg rasp og rabarberkompot lagvis i en skål eller i portionsglas.
Pynt med flødeskum og geléklatter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banan med brun rom, vanilje og sirupDessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og...
• Makrel fra Middelhavet + OsteklemmerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondepige med slør og brombærÆblerne er kogt med brombær og vanilje og er en variation af den klassiske "bondepige med...
• Banan med brun rom, vanilje og sirupDessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!