Logo

Rabarberkompot med vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g rabarber
1 dl sukker

Creme
2 dl mælk
2 æggeblommer
1 spsk kartoffelmel
1 spsk sukker
1 dl piskefløde
2 tsk vaniljesukker

Rens rabarberne, skær bladene af og skyl dem.
Skær dem i 3-4 cm. lange stykker.
Kom rabarber og sukker i en gryde og varm det under låg.
Rør i det nogle gange.
Lad blandingen småkoge i 6-8 minutter, så rabarberne bliver bløde.
Lad dem derefter køle.
Til cremen blandes mælk, æggeblommer, kartoffelmel og sukker i en
kasserolle.
Lad blandingen blive jævn under omrøring.
Hæld cremen op i en skål og lad den blive kold.
Pisk fløden stiv og smag den til med vaniljesukker.
Bland fløden i vaniljecremen.
Fordel vaniljecremen i portionsglas og hæld rabarberkompotten rundt
om.

Tips: Har du travlt kan du i stedet servere kompotten med en
vaniljecreme tilberedt på et færdigt pulver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblenougatis med lunt tilbehørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash-ingefær souffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HerregårdsæblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtspejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!