Logo

Rabarberkompot med vaniljeyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarberkompot med vaniljeyoghurt

 

Bagt rabarberkompot med vaniljeyoghurt er en nemt tilberedt nydelse. En enkel og frisk dessert med vaniljeyoghurt og bagt rabarberkompot, der både er hurtig og nem at lave og smager dejligt af dansk sommer.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

 

#

Ingredienser

700 g rabarber

85 g sukker

1 tsk. stødt kanel

4 dl yoghurt naturel

2-3 tsk. vaniljesukker

*

 

Forvarm ovnen til 225 °C.

Skyl rabarberne, skær dem i små stykker og læg dem i et ovnfast fad.

Drys med kanel og sukker og dæk til med alufolie.

Bages i 15 -20 minutter midt i ovnen til de er møre.

Køles af.

Smag yoghurt til med vaniljesukker og hæld det i portionsskåle.

Fordel de bagte rabarber ovenpå og server.

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbergrød med ingefærskumRabarbergrød er en herlig og velsmagende nem sommerdessert, som kan spises med fx...
• RabarbersnitterTænk hindbærsnitter. Bare med rabarber. Og lyserød glasur! Og så 16 lækre stykker
• Rabarber surpriseUnder det sprøde og bløde marengslag gemmer sig en sød og let syrlig rabarberkompot på...
• SveskedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os