Logo

Rabarberkompot med vaniljeyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarberkompot med vaniljeyoghurt

 

Bagt rabarberkompot med vaniljeyoghurt er en nemt tilberedt nydelse. En enkel og frisk dessert med vaniljeyoghurt og bagt rabarberkompot, der både er hurtig og nem at lave og smager dejligt af dansk sommer.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

 

#

Ingredienser

700 g rabarber

85 g sukker

1 tsk. stødt kanel

4 dl yoghurt naturel

2-3 tsk. vaniljesukker

*

 

Forvarm ovnen til 225 °C.

Skyl rabarberne, skær dem i små stykker og læg dem i et ovnfast fad.

Drys med kanel og sukker og dæk til med alufolie.

Bages i 15 -20 minutter midt i ovnen til de er møre.

Køles af.

Smag yoghurt til med vaniljesukker og hæld det i portionsskåle.

Fordel de bagte rabarber ovenpå og server.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her