Logo

Rabarberkompot med vaniljeyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarberkompot med vaniljeyoghurt

 

Bagt rabarberkompot med vaniljeyoghurt er en nemt tilberedt nydelse. En enkel og frisk dessert med vaniljeyoghurt og bagt rabarberkompot, der både er hurtig og nem at lave og smager dejligt af dansk sommer.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

 

#

Ingredienser

700 g rabarber

85 g sukker

1 tsk. stødt kanel

4 dl yoghurt naturel

2-3 tsk. vaniljesukker

*

 

Forvarm ovnen til 225 °C.

Skyl rabarberne, skær dem i små stykker og læg dem i et ovnfast fad.

Drys med kanel og sukker og dæk til med alufolie.

Bages i 15 -20 minutter midt i ovnen til de er møre.

Køles af.

Smag yoghurt til med vaniljesukker og hæld det i portionsskåle.

Fordel de bagte rabarber ovenpå og server.

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarbersaftSaften her er skøn med isterninger og postevand eller vin med bobler
• Rabarberkage med kokosHer er en sød, sommerlig favorit med rabarber. Dejen er rørt med bønne mos i stedet for...
• RabarberrelishDenne relish er skønt tilbehør til grillmad, til kød og fjerkræ. Den fungerer perfekt i en...
• FrugtdrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!