Logo

Rabarbermousse på makronbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5 dl rabarberkompot
4 æggeblommer
5 g sukker
31/2 dl piskefløde
½ stang vanilje
10 blade udblødt husblas
400 g kvark
1 citron, saft fra.
1 makronbund
lidt kompot til at væde bunden

Bund:
250 g marcipan
370 g sukker
3 æggehvider

Sukker, vaniljekorn og lidt vand koges let tykt.
Hældes over æggeblomerne under konstant piskning (ca. 10 sekunder).
Kvark røres lind med rabarberkompot og blandes med æggewmassen, til det er koldt, og flødeskumsagtigt.
Vend lidt af massen i den varme udblødte og smeltede husblas.
Vend derefter det hele i massen sammen med flødeskummet.
Rabarberkompot smøres på bunden, hvorefter moussen hældes over.
Stilles koldt 6 - 8 timer til kagen har sat sig.

Makronbund:
Marcipan røres sammen med sukker til det smuldrer.
Herefter røres æggehvider i.
Smøres ud på bagepapir og bages ved 175°C i ca. 30 minutter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her