Logo

Rabarbermousse på makronbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl rabarberkompot
4 æggeblommer
5 g sukker
31/2 dl piskefløde
1/2 stang vanilje
10 blade udblødt husblas
400 g kvark
1 citron, saft fra.
1 makronbund
lidt kompot til at væde bunden

Bund:
250 g marcipan
370 g sukker
3 æggehvider

Sukker, vaniljekorn og lidt vand koges let tykt.
Hældes over æggeblomerne under konstant piskning (ca. 10 sekunder).
Kvark røres lind med rabarberkompot og blandes med æggewmassen, til det er koldt, og flødeskumsagtigt.
Vend lidt af massen i den varme udblødte og smeltede husblas.
Vend derefter det hele i massen sammen med flødeskummet.
Rabarberkompot smøres på bunden, hvorefter moussen hældes over.
Stilles koldt 6 - 8 timer til kagen har sat sig.

Makronbund:
Marcipan røres sammen med sukker til det smuldrer.
Herefter røres æggehvider i.
Smøres ud på bagepapir og bages ved 175°C i ca. 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronsorbet Iskold og syrlig i smagen, og så er den herligt læskende. Forfriskende. Hvad mere kan...
• PærefromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ostekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!