Logo

Rabarbermousse 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg rabarber
1/2 dl vand
325 g sukker
5 blade husblas
2 æggehvider
2 dl piskefløde

Rabarberne skæres i mindre stykker og koges møre i vand tilsat sukker. Purér rabarberblandingen eller kom den i blenderen. Knug de udblødte blade husblas fri for vand og kom dem direkte i den koghede rabarberpuré, mens der røres - husblasen smelter med det samme.
Lad mosen svale. Pisk æggehvider og piskefløde stift. Vend begge dele i rabarberpureen, men gem lidt flødeskum til pynt. Kom det i en skål eller portionsglas og lad det stå koldt til serveringen. Pynt med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvekoteletter med linser + Clafoutis med rabarberKalvekød er magert, og din kan krop bruge de nyttige proteiner til at opbygge muskelmasse...
• Ananas CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvekoteletter med linser + Clafoutis med rabarberKalvekød er magert, og din kan krop bruge de nyttige proteiner til at opbygge muskelmasse...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os