Logo

Rabarbermousse 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rabarber
½ dl vand
325 g sukker
5 blade husblas
2 æggehvider
2 dl piskefløde

Rabarberne skæres i mindre stykker og koges møre i vand tilsat sukker. Purér rabarberblandingen eller kom den i blenderen. Knug de udblødte blade husblas fri for vand og kom dem direkte i den koghede rabarberpuré, mens der røres - husblasen smelter med det samme.
Lad mosen svale. Pisk æggehvider og piskefløde stift. Vend begge dele i rabarberpureen, men gem lidt flødeskum til pynt. Kom det i en skål eller portionsglas og lad det stå koldt til serveringen. Pynt med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her