Logo

Rabarbermousse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g rensede små fine vinrabarber
¾ dl sukker
1 tsk citronsaft
2 blade husblas
2 æggeblommer
2-3 spsk sukker
2 æggehvider
1 dl piskefløde
lidt jordbær til pynt

Skær rabarberne i stykker på 2 cm og kog dem med sukkeret ved svag varme under låg i ca. 10 min. Når de er blevet til kompot, tages gryden af varmen. Husblasen er i mellemtiden blevet udblødt i koldt vand, knuget fri for væde og nu opløst i den varme rabarberkompot sammen med citronsaften. Æggeblommerne piskes lette og luftige med sukkeret, og den let afkølede rabarbermasse heri. Æggehvide og piskefløde piskes stive hver for sig og vendes i æggemassen. Fordeles i 5 skåle og stilles på køl. Pyntes med jordbær.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?