Logo

Rabarbermarengs med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rabarber
2-3 spsk sukker
1 tsk ingefær
2 æggehvider
¾ dl sukker

Skyl rabarberne, fjern eventuelle grove strenge og skær rabarberne i 2 cm lange stykker. Lad dem mørne i sukker og ingefær over meget svag varme 5 minutter.
Sæt ovnen på 250º. Fordel rabarberne i ovnfaste forme. Pisk æggehviderne helt stive. Vend sukkeret i og pisk yderligere i 5 minutter.
Sprøjt marengsmassen over rabarberne og bag dem i 5 minutter. Lad dem køle af og drys flormelis over og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her