Logo

Rabarberkrumble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør  
100 g hvedemel  
100 g sukker  
200 g rabarber  
1 dl vand  
½ dl ahornsirup
 
Varm ovnen op til 170°C.
Ælt smør, hvedemel og sukker sammen til en tør smuldrende masse.
Skær rabarberstilkene i centimeter tykke skiver.
Kog vand op med ahornsirup, og smid rabarberne i.
Tag gryden af blusset, og lad rabarberne trække i lagen i fem minutter.
Sigt lidt af væden fra, og fordel rabarberne i en smurt tærteform.
Fordel smulderdejen ud over, og bag i den varme ovn i 20-25 minutter - eller til kagen er gylden og sprød på toppen.
En stor skefuld cremefraiche ovenpå er super!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her