Logo

Rabarberskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg vinrabarber
1/2 dl vand
250 g sukker
5 blade husblas
2 æggehvider
2 dl piskefløde
 
Skær de skyllede rabarberstilke i mindre stykker og kom dem i en gryde med vand og sukker, og kog dem møre.
Læg husblasen i koldt vand.
Purer rabarberblandingen. Knug husblasen fri for vand og kom den direkte i den varme rabarberpuré, mens der røres, den smelter med det samme.
Lad mosen svale af.
Pisk æggehvider og fløde til skum hver for sig.
Gem lidt flødeskum til pynt og vend resten i rabarberpuréen sammen med de piskede æggehvider.
Kom blandingen i portionsglas eller i en serveringsskål.
Pynt med flødeskum før serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærkoldskål med A38En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastaniemousse med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkoldskål med honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os