Logo

Rabarberskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg vinrabarber
½ dl vand
250 g sukker
5 blade husblas
2 æggehvider
2 dl piskefløde
 
Skær de skyllede rabarberstilke i mindre stykker og kom dem i en gryde med vand og sukker, og kog dem møre.
Læg husblasen i koldt vand.
Purer rabarberblandingen. Knug husblasen fri for vand og kom den direkte i den varme rabarberpuré, mens der røres, den smelter med det samme.
Lad mosen svale af.
Pisk æggehvider og fløde til skum hver for sig.
Gem lidt flødeskum til pynt og vend resten i rabarberpuréen sammen med de piskede æggehvider.
Kom blandingen i portionsglas eller i en serveringsskål.
Pynt med flødeskum før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her