Logo

Rabarberris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Rabarberstilke
sukkervand
kartoffelmel.
løse (kogte) ris
flødeskum
hakkede mandler

Rabarberstilke snittes og koges i sukkervand, der jævnes med lidt kartoffelmel.
Lægges lagvis i en skål med løse (kogte) ris og pyntes med flødeskum og
hakkede mandler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?