Logo

Rabarberris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Rabarberstilke
sukkervand
kartoffelmel.
løse (kogte) ris
flødeskum
hakkede mandler

Rabarberstilke snittes og koges i sukkervand, der jævnes med lidt kartoffelmel.
Lægges lagvis i en skål med løse (kogte) ris og pyntes med flødeskum og
hakkede mandler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner, ovnbagteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risklatter med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!