Logo

Rabarberpie 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg rabarberstilke
300 g sukker
1 tsk vaniljesukker

Creme:
2 æg, delte
35 g sukker
1 tsk hvedemel
2 dl sødmælk

Rabarberstilkene vaskes, snittes i stykker og drysses med sukker og vaniljesukker. Frugten lægges i et smurt gratinfad.
Æggeblommerne piskes længe med sukker og hvedemel. Mælken koges og piskes lidt efter lidt i æggeblommerne.
Cremen hældes tilbage i gryden og varmes op, til den jævner.
Æggehviderne piskes meget stive og vendes forsigtigt i cremen. Denne hældes straks over rabarberne, og pien bages ca. 30 min. ved 160º.
Den serveres straks, drysset med sukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brûlée med jordbær og rosenbladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figengratin med gedeost og citronmelisseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée med jordbær og rosenbladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os