Logo

Rabarberpie 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rabarberstilke
300 g sukker
1 tsk vaniljesukker

Creme:
2 æg, delte
35 g sukker
1 tsk hvedemel
2 dl sødmælk

Rabarberstilkene vaskes, snittes i stykker og drysses med sukker og vaniljesukker. Frugten lægges i et smurt gratinfad.
Æggeblommerne piskes længe med sukker og hvedemel. Mælken koges og piskes lidt efter lidt i æggeblommerne.
Cremen hældes tilbage i gryden og varmes op, til den jævner.
Æggehviderne piskes meget stive og vendes forsigtigt i cremen. Denne hældes straks over rabarberne, og pien bages ca. 30 min. ved 160º.
Den serveres straks, drysset med sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?







Effektiv reklame - klik her