Logo

Rabarberpie 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg rabarberstilke
300 g sukker
1 tsk vaniljesukker

Creme:
2 æg, delte
35 g sukker
1 tsk hvedemel
2 dl sødmælk

Rabarberstilkene vaskes, snittes i stykker og drysses med sukker og vaniljesukker. Frugten lægges i et smurt gratinfad.
Æggeblommerne piskes længe med sukker og hvedemel. Mælken koges og piskes lidt efter lidt i æggeblommerne.
Cremen hældes tilbage i gryden og varmes op, til den jævner.
Æggehviderne piskes meget stive og vendes forsigtigt i cremen. Denne hældes straks over rabarberne, og pien bages ca. 30 min. ved 160º.
Den serveres straks, drysset med sukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret lammesteg og ananascrumbleSmør en god lammesteg ind i olivenolie og krydderier og lad den passe sig selv i ovnen,...
• Banankage - lav fedt % 2Prøv denne lækre banankage med lavt fedtindhold. Kagen laves blandt andet med sødemiddel i...
• Appelsin- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os