Logo

Rabarberpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Frugttærte

150 g smør
3 ½ dl hvedemel
2 spsk sukker
evt. koldt vand

3 dl færdig vaniljecreme
1 ½ dl piskefløde
250 g rabarber (gerne mere)
½ dl sukker
½ dl vand

1) Rens og skyl rabarberen, og del dem i 1 - 2 cm.
2) Kog vand og sukker op, og læg rabarberne i.
3) Lad dem trække nolge minutter til de er knap møre.
4) Tag dem op og afkøl.
5) Bland dejen sammen og rul den ud i en tærteform.
6) Sæt den i køleskabet og lad den stå en god time.
7) Bag bunden ved 200-225° i ca. 15 - 20 min.
8) Afkøles.
9) Bland vaniljecremen med flødeskum.
10) Hæld vaniljecremen i pien og læg rabarberne på lige før serveringen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?