Logo

Rabarberparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg rabarberstilke
2 dl sukker
kornene af 1/2 stang vanilje
1 1/2 dl piskefløde
 
Skær de skyllede rabarberstilke i centimeter-lange stykker, bland dem i en ovnfast skål med sukker og vaniljekorn, og stil skålen tildækket i den 150° varme ovn i 1/2 time.
Lad blandingen afkøle lidt og purer den i blenderen.
Kom pureen i en egnet form og stil den i fryseren i ca. 2 timer til massen
er halvfrossen.
Pisk den igennem og bland den omhyggeligt med den stiftpiskede fløde.
Sæt denne parfaitmasse tildækket tilbage i fryseren i mindst 4 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampesouffle med isopEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Holy MaryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!