Logo

Rabarberparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg rabarberstilke
2 dl sukker
kornene af 1/2 stang vanilje
1 1/2 dl piskefløde
 
Skær de skyllede rabarberstilke i centimeter-lange stykker, bland dem i en ovnfast skål med sukker og vaniljekorn, og stil skålen tildækket i den 150° varme ovn i 1/2 time.
Lad blandingen afkøle lidt og purer den i blenderen.
Kom pureen i en egnet form og stil den i fryseren i ca. 2 timer til massen
er halvfrossen.
Pisk den igennem og bland den omhyggeligt med den stiftpiskede fløde.
Sæt denne parfaitmasse tildækket tilbage i fryseren i mindst 4 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrugtkurvEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Softice med jordbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn salat med jordbær, ost og basilikumDesserten er en salat med jordbær og ost, der både er sød og salt. Passer godt til grillet...
• FrugtkurvEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os