Logo

Rabarberparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg rabarberstilke
2 dl sukker
kornene af 1/2 stang vanilje
1 1/2 dl piskefløde
 
Skær de skyllede rabarberstilke i centimeter-lange stykker, bland dem i en ovnfast skål med sukker og vaniljekorn, og stil skålen tildækket i den 150° varme ovn i 1/2 time.
Lad blandingen afkøle lidt og purer den i blenderen.
Kom pureen i en egnet form og stil den i fryseren i ca. 2 timer til massen
er halvfrossen.
Pisk den igennem og bland den omhyggeligt med den stiftpiskede fløde.
Sæt denne parfaitmasse tildækket tilbage i fryseren i mindst 4 timer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolademousse 2En super lækker og meget nem opskrift på chokolademousse. Du skal kun bruge 4...
• Parfait med jordbær og ribsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Crêpes SuzetteCrêpes Suzette er pandekager der er flamberet i appelsinsauce og Cointreau. Skønne...
• Chokolademousse 2En super lækker og meget nem opskrift på chokolademousse. Du skal kun bruge 4...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os