Logo

Rabarber-ostekage med jordbærsauce - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g rabarber, skåret i stykker
100 g sukker
200 g flødeost
3/4 dl fløde
1 helt æg
1 æggeblomme
15 g hvedemel

Sauce:
200 g jordbærmos
2 spsk sukker
1 citron, saften heraf

Kom rabarber og sukker i en glasskål.
Sæt skålen i ovnen i 4 minutter ved 100% og hæld derefter indholdet i en foodprocesser og purer det.
Tilsæt flødeost, fløde, æg, æggeblomme og hvedemel.
Bland det hele godt sammen.
Hæld blandingen i portionsskåle og sæt dem i ovnen i 3 minutter ved 25%.
Skru op til 100% og bag 3 minutter endnu.
Drej skålene imens, så kagerne bages jævnt.
Stil dem til afkøling.
Bland jordbærmos, sukker og citronsaft til en sauce.
Sæt kagerne og saucen køligt før serveringen.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Maizenabudding med saftsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondepige med slør - MariesBondepige med slør er en klassisk dansk dessert med æble. Desserten er nem at lave -gerne...
• Mors chokolade mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Makrel fra Middelhavet + OsteklemmerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os