Logo

Rabarbertærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kompot:
400 g rabarber
50 g sukker

Dej:
150 g margarine
2 æggeblommer
125 g sukker
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Fyld:
2 æggehvider
100 g knuste makroner

Rabarberne skæres i 2 cm stykker og koges med sukker. Køler af. Evt. koges med meget lidt vand. Dejen æltes sammen og lægges koldt i en time. Hviderne piskes stive og makronerne vendes i. ⅔ del af dejen rulles ud og lægges i en tærteform el. springform. Æggehvidemassen fordeles over. Kompotten fordeles over. Resten af dejen rulles ud og lægges i et fletværk over. Bagetid 25-30 min ved 200 º midt i ovnen.

Serveres med cremefraiche rørt med lidt vaniljesukker.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?