Logo

Rabarbertærte med smuldredej i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rensede rabarber
1 ½ dl sukker
2 tsk kartoffelmel

Smuldredej:
2 ½ dl hvedemel
125 g smør
2 spsk sukker
Ildfast fladbundet fad, 22 cm

Skær rabarberne i stykker på 2-3 cm og læg dem fadet.
Bland kartoffelmel og sukker sammen og fordel det over rabarberne.
Kom smør i en skål og blødgør det ved 250 Watt mikrobølger i 2 min.
Bland smør, hvedemel og sukker sammen til en smuldredej.
Fordel smuldredejen over rabarberne.
Stil fadet på metalrist midt i ovnen.
Bag kagen ved
Kombination grill+440 Watt mikrobølger i 12 min.
og dernæst ved
Kombination grill+100 Watt mikrobølger i 3 min. eller til tærten er gylden.

Kagen serveres lunken med flødeskum, cremefraiche eller vaniljeis, der er rørt blødt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her