Logo

Rabarbertrifli 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
750 g rabarber
50 g hakkede, smuttede mandler
Lidt vand
1 ½ - 2 dl sukker (efter smag)
Lidt Maizenajævning til at samle med
100 g makroner
Evt. 2 - 4 spsk portvin/sherry.

Creme:
2 ½ dl mælk
1 æg
1 æggeblomme
1 ½ spsk sukker
1 ½ spsk Maizena
Korn af ½ stang vanilje

Rabarberne renses, skylles, skæres i 2 cm lange stykker og lægges i et smurt fad.

Sukker blandes med mandler og Maizenamel og drysses over mandlerne.

Rabarberne dampes møre i mikrobølgeovnen ved fuld effekt i ca. 8 minutter. Der røres 2 - 3 gange under tilberedningen.

Alle ingredienserne til cremen piskes sammen.

Cremen hældes i en kande eller høj skål og koges i mikrobølgeovnen ved fuld effekt i ca. 3 minutter. Der piskes hvert minut. Cremen afkøles.

Makronerne kommes i en skål, og vinen hældes over.

De afkølede rabarber fordeles over makronerne, og cremen fordeles over rabarberne. Deres drysses eventuelt med hakkede mandler.

Triflien pyntes med flødeskum inden servering.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?