Logo

Rabarbertrifli med Cremefine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Til 4 personer)

350 g rabarber
60 g sukker
Korn fra en stang vanilje
20 g flormelis
2 pasteuriserede æggeblommer
100 g makroner
250 ml Cremefine til Piskning

Skær rabarberne i mindre stykker og kog dem med sukker og vanilje til de er møre.
Hvis det er meget tykt tilsættes et par spsk vand.
Lad det køle af.
Pisk æggeblommerne med flormelis og pisk Cremefine til skum og vend det i æggemassen.
Knus makronerne let og kom dem i bunden af en skål.
Fordel rabarberne over og kom til sidst Cremefine cremen over.

Tips: Server Cremefine skum rørt op med friske bær eller syltetøj, til MAIZENA Pandekager.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?