Logo

Ribsis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

250 g ribs  
2 små æg  
100-150 g sukker
*

 
Æg og sukker piskes let og luftigt.
Ribs moses eller blendes og blandes i.
Isen smages til, evt tilsættes mere sukker.
Fryses og røres godt igennem et par gange under frysningen. 




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med marcipan og ribsBag en lækker tærte med marcipancreme, og top op med friske og syrlige ribs
• Tærte med marcipan og ribsBag en lækker tærte med marcipancreme, og top op med friske og syrlige ribs
• Tærte med marcipan og ribsBag en lækker tærte med marcipancreme, og top op med friske og syrlige ribs
• Chokolade fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!