Logo

Ribs-rabarber­kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En hurtig kage.

# Ingredienser

400 g ribs og rabarber

1½ dl sukker

1 æg 

1 dl råsukker

½ dl mælk

1 tsk vaniljesukker. 
1½ dl hvedemel

1 dl hakkede nødder

1 tsk bagepulver

1 dl piskefløde

1 dl mager kvark

 

* Tilberedning 
Læg ribs og rabarber lagvis med sukker i et ovnfast fad.
Pisk æg sammen med råsukker, mælk og vaniljesukker.
Bland hvedemel med hakkede nødder og bagepulver og rør det i æggemassen.
Fordel dejen over frugten og bag kagen i ca. 25 minutter ved 200 °C.
Lad kagen køle af.
Pynt den med pisket fløde blandet med mager kvark og læg ribsklaser ved.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• DaimtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tykmælks-panna cotta med kirsebærsaucePanna Cotta med kirsebærsauce er en skøn og velsmagende (jule)dessert - perfekt til de,...
• Chokoladekage med engelsk cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mynte-panna cotta med chokoladePanna cotta er en italiensk dessert. Panna cotta betyder kogt fløde. Panna cotta er en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!