Logo

Ribsskum med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 dl ribs
½ bæger kvark
1 tsk vaniljesukker
1-2 spsk mynte
2 stk pasteuriserde æggehvider
1 dl flormelis
Pynt: ribs og myntekviste
 
Mos eller blend bærrerne, bland mosen med kvark og vaniljesukker.
Hak myntebladene og kom dem i.
Pisk æggehvider og sukker til fast skum og vend det ned i bærblandingen.
Fordel det i 4 portionsglas og stil dem i køleskabet indtil serveringen.
Pynt med nogle hele bær og en myntekvist.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?