Logo

Ris à l'amande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g grødris
1 l. mælk
2  vaniljestænger
100 g smuttede hakkede mandler
4 spsk sukker
8 dl piskefløde
 
Ris, mælk og flækkede vaniljestænger koges i en gryde ved svag varme
under låg i 40 min.
Vanillestænger tages op, og grøden afkøles helt.
Grøden røres med sukker og mandler.
Fløden piskes og vendes i.
Opbevares i køleskab indtil servering.  
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnbagt æblekage, SønderjyskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronsorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer Belle HeleneBelle betyder smuk og denne klassiske dessert er virkelig både smuk og lækker
• Ovnbagte ferskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!