Logo

Ris à l'amande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
125 g grødris
1 l. mælk
2  vaniljestænger
100 g smuttede hakkede mandler
4 spsk sukker
8 dl piskefløde
 
Ris, mælk og flækkede vaniljestænger koges i en gryde ved svag varme
under låg i 40 min.
Vanillestænger tages op, og grøden afkøles helt.
Grøden røres med sukker og mandler.
Fløden piskes og vendes i.
Opbevares i køleskab indtil servering.  
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?