Logo

Ris à l'amande - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ dl grødris (ca. 60 g)
4 dl letmælk
1 dl vand
½ stang vanilje

10 mandler
10 g sødemiddel
1 dl piskefløde

Grødrisene, mælken, vandet og flækket vanilestang koges til grød ved svag varme i ca. 40 min grøden afkøles og vaniljestang tages op.
Mandlerne smuttes og hakkes.

Mandlerne tilsættes, grøden smages til med sødemiddel. fløden piskes stiv og vendes i grøden.

Ris à l'amande serveres med Kirsebærsauce - diabetiker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her