Logo

Ris à l'amande - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 dl grødris
2 dl vand
8 dl skummetmælk
250 g fromage frais naturel 0.5%
vaniljekorn fra 1 stang vanilje
1/2 tsk flydende sød
20 smuttede finthakkede mandler
1 hel mandel
 
Risen koges op med vand.
Mælken tilsættes og grøden koger en halv time ved svag varme.
Vanillekornene blandes i den varme grød, der afkøles, inden den røres godt med fromage frais.
Mandlerne tilsættes og der smages til med flydende sød.
Ris a la mande serveres iskold med syltede sukkerfri kirsebær.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skyr-koldskål med rabarbersirupSkyr er et syrnet mælkeprodukt, som har oprindelse i Island. Det er friskt, syrligt og...
• Grillet ananas 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Symphonie de petits foursEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skyr-koldskål med rabarbersirupSkyr er et syrnet mælkeprodukt, som har oprindelse i Island. Det er friskt, syrligt og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os