Logo

Ris à l'amande - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl grødris
2 dl vand
8 dl skummetmælk
250 g fromage frais naturel 0.5%
vaniljekorn fra 1 stang vanilje
½ tsk flydende sød
20 smuttede finthakkede mandler
1 hel mandel
 
Risen koges op med vand.
Mælken tilsættes og grøden koger en halv time ved svag varme.
Vanillekornene blandes i den varme grød, der afkøles, inden den røres godt med fromage frais.
Mandlerne tilsættes og der smages til med flydende sød.
Ris a la mande serveres iskold med syltede sukkerfri kirsebær.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her