Logo

Ris à l'amande 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 1/2 liter sødmælk
1 tsk salt
200 g grødris

Ris à l'amande:
2 dl piskefløde
en rest risengrød
korn af 1 stang vanilje
50 g smuttede hakkede mandler
2 spsk sukker

Kog mælken op i en tykbundet gryde og rør godt.

Tilsæt risene og kog det lige op.

Læg låg på gryden, tag gryden fra varmen og pak den ind i aviser og et håndklæde.

Sæt den i sengen under dynen nogle timer.

Lige før servering tages gryden ud, og grøden koges op under omrøring. Kom en klat smør midt i grøden, og server den med kanelsukker og hvidtøl.

 

Til Ris à l'amande piskes fløden til skum og blandes med kold risengrød.

Korn fra en vaniljestang, hakkede og smuttede mandler og sukker blandes i.

Sæt desserten koldt indtil den serveres.

Rød saftsauce serveres til.

Hvis der skal en HEL MANDEL i Ris à l'amande, er det bedst inden den sættes til afkøling.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ingefær- og daddelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurt med bærSommermorgenmad med friske bær er fantastisk lækkert - så lækkert, at, man faktisk kan...
• JordbærbruschettaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ingefær og limeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os