Logo

Ris à l'amande med svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

60 g risengryn
5 dl mælk
1 spsk sukker
16 svesker
3 dl piskefløde
 
Risengrynene koges til grød i ca. 30 min.
Grøden sættes til afkøling og når den er kold, blandes den med stiftpisket flødeskum og smages til med sukker.
Et lag svesker lægges i bunden af en glasskål.
Resten af sveskerne moses (gem lidt til pynt).
Ovenpå sveskerne lægges lagvis risengrød og sveskemos.
Pynt med flødeskum og svesker.
Ris a la manden serveres uden saftsauce.
 
Denne opskrift på risalamande stammer fra Løgumkloster egnen.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Guf til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sørens karamelæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HvidvinsfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Guf til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os