Logo

Ris à l'amande med svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g risengryn
5 dl mælk
1 spsk sukker
16 svesker
3 dl piskefløde
 
Risengrynene koges til grød i ca. 30 min.
Grøden sættes til afkøling og når den er kold, blandes den med stiftpisket flødeskum og smages til med sukker.
Et lag svesker lægges i bunden af en glasskål.
Resten af sveskerne moses (gem lidt til pynt).
Ovenpå sveskerne lægges lagvis risengrød og sveskemos.
Pynt med flødeskum og svesker.
Ris a la manden serveres uden saftsauce.
 
Denne opskrift på risalamande stammer fra Løgumkloster egnen.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan holder du ferie i år?








Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her