Logo

Ris à la mande 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Grød:
2 dl vand
65 g grødris
1/2 l økologisk sødmælk
1 vaniljestang
 
Ris a la mande:
4 dl økologisk piskefløde
2 spsk sukker
80 g smuttede og hakkede mandler (gem en hel til mandelgave)   
 
Grød: Vand bringes i kog, hæld grødris i og lad dem koge i 2 min.
Hæld mælken i samt vaniljestangen, og skru ned på laveste blus.
Blandingen simrer under låg, husk at røre en gang imellem, det brænder
nemt på.
Det koges i ca. 1 time eller til blandingen er næsten stiv, tages af varmen og afkøles helt.
Ris a la mande: Pisk piskefløde - det må ikke blive for stift - vend fløden i grøden og tilsæt sukker og smuttede og hakkede mandler, husk at tilsætte vaniljekornene fra stangen i risene.
Tilsæt en hel mandel til mandelgaven.
Tips: Kan laves dagen før, men kan ikke tåle frost. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Butterdej med chokolade, nougat og appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougat- og chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
• Butterdej med chokolade, nougat og appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os