Logo

Ris a la mande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ris a la mande

S

e, hvordan du laver en lækker og luftig ris a la mande til juleaften. Husk at gemme en hel mandel til mandelgaven!

 

# Ingredienser:

1 portion kold risengrød kogt med sukker og vanilje

2 dl piskefløde

25 g hakkede mandler

kirsebærsauce

*

 

Sådan gør du

Skold, smut og hak mandlerne fint eller groft, men HUSK nu at gemme en HEL mandel.

Pisk fløden til skum - men ikke for stift.

Bland mandlerne i grøden.

Vend først lidt flødeskum i grøden, så den bliver lidt blød - fold resten af flødeskummet i forsigtigt, så luften ikke bliver mast ud af flødeskummet.

Ris a la mandens konsistens skal være blød og cremet - husk at komme den hele mandel i før servering.

 

Server med kirsebærsauce.

 


 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Engelsk bøf 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Soft-ice med jordbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skrubber i svøbEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med DaimEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os