Logo

Ricottais

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 bægre pasteuriserede æggeblommer (svarer til 6 æggeblommer)
130 g sukker
4 spsk rom
500 g ricotta
 
Pisk æggeblommer og sukker skummende med en håndmixer.
Tilsæt først rom lidt ad gangen, og derefter ricottaen lidt efter lidt.
Kom massen i en fryseegnet beholder og stil den i fryseren ca. 3 timer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad, krydret + VaniljelinserDen ser festlig ud, er dejlig saftig og fuld af aroma: mørbrad svøbt i laurbærblade,...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os