Logo

Ricottais

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 bægre pasteuriserede æggeblommer (svarer til 6 æggeblommer)
130 g sukker
4 spsk rom
500 g ricotta
 
Pisk æggeblommer og sukker skummende med en håndmixer.
Tilsæt først rom lidt ad gangen, og derefter ricottaen lidt efter lidt.
Kom massen i en fryseegnet beholder og stil den i fryseren ca. 3 timer.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?