Logo

Risengrød og ris à la mande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Risengrød og ris à la mande

200 gram grødris
1,5 liter mælk
2 spsk sukker

1 tsk salt

1 stang vanilje, flækket og udskrabet

Til ris a la mande:
En rest kold risengrød
2 dl piskefløde
50 gram smuttede, hakkede mandler

Risengrød:
Flæk vanillestangen og skrab kornene ud.

Bring ris, mælk, sukker og vaniljestang med udskrab i kog i en tykbundet gryde.

Skru ned for varmen og lad grøden småkoge i cirka 45 minutter under låg.
Rør ofte, så risengrøden ikke brænder på.
Smag til med lidt salt, når risengrøden er færdig.
Fjern vaniljestangen.

Serveres med en smørklat og masser af kanelsukker.

 

Ris a la mande:
Pisk fløden til flødeskum og bland den sammen med den kolde risengrød.
Tilsæt de hakkede mandler.
Stilles koldt indtil servering

Serveres med varm kirsbærsauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kræmmerhuse med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BanankoldskålKoldskål laves traditionelt på kærnemælk samt æg, og sukker. I dette tilfælde bruges banan...
• Mangois med passionfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kræmmerhuse med jordbærkompot og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os