Logo

Risengrød under dynen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Risengrød under dynen

At koge risengrød under dynen er en klimavenlige måde at koge risengrød på. Risengrød til ca. 4 personer

 

# Risengrød under dynen:

125 g grødris

1 dl vand

1 l sødmælk

smør

kanelsukker

juleøl

*

 

Sådan laver du risengrød under dynen

Skyl 125 g grødris om morgenen.

Kog dem op med cirka 1 dl vand.

Kom 1 liter sødmælk på, og rør rundt.

Når grøden koger, tager du den af blusset og pakker gryden ind i et håndklæde og et ekstra tæppe.

Kom den ind under din dyne, og lad den stå indtil spisetid.

 

Kog den forsigtigt op (kog evt. et par min. til den har den rette konsistens).

Server med et drys kanel, juleøl og en smørklat på toppen (evt. som ta' selv)

 



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JulebrunchJulehygge fra morgenstunden slå morgenmad og frokost sammen til et måltid i juledagene og...
• BrunkagerIngen jul uden brunkager. Så derfor må du i gang med de her skønne og børnevenlige...
• JulebrunchJulehygge fra morgenstunden slå morgenmad og frokost sammen til et måltid i juledagene og...
• Brødbudding med citron og rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!