Logo

Risengrødsomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 1/2 l mælk
175 g risengryn
7 blade husblas
4 stang vanilje
3 dl fløde
 
Mælk og gryn koges til en grød og i denne kommes lidt salt og husblasen,
der forinden er udblødt på sædvanlig vis.
Vaniljen stødes med lidt sukker og kommes i fløden, som derefter hældes i
grøden.

Det hele hældes derefter op i en serveringsskål og serveres med en tynd kirsebærsauce.
 
Egnsret fra Midtsjælland.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnbagte ferskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrus- og melonsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer Belle HeleneBelle betyder smuk og denne klassiske dessert er virkelig både smuk og lækker
• Ovnbagte ferskner med MarscaponecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
45114-06-2013 15:53:48 Kenjie
Hvor er dette en omelet?? på forhånd tak for svaret..

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os