Logo

Risengrødsomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ l mælk
175 g risengryn
7 blade husblas
4 stang vanilje
3 dl fløde
 
Mælk og gryn koges til en grød og i denne kommes lidt salt og husblasen,
der forinden er udblødt på sædvanlig vis.
Vaniljen stødes med lidt sukker og kommes i fløden, som derefter hældes i
grøden.

Det hele hældes derefter op i en serveringsskål og serveres med en tynd kirsebærsauce.
 
Egnsret fra Midtsjælland.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
45114-06-2013 15:53:48 Kenjie
Hvor er dette en omelet?? på forhånd tak for svaret..

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?