Logo

Risrand med frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
½ liter fløde
50 g grødris
3 spsk sukker
10 smuttede, hakkede mandler
5 blade husblas
2 dl piskefløde, pisket til skum
8-10 henkogte eller friske, halve ferskner
250 g friske eller frosne jordbær

Fløde og gryn koges til grød, der sødes og tilsættes mandler og udblødt husblas, mens grøden endnu er varm. Den afkøles og blandes forsigtigt med flødeskum. Massen fyldes i en oliesmurt randform og afkøles. Randen vendes ved anretningen. I midten fyldes jordbær og i kanten stilles halve ferskner fyldt med jordbær.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?