Logo

Riskrem med kirsebærsaus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Riskrem med kirsebærsaus

Norsk tekst - Dette er nok den ultimate juledesserten i norske hjem. Tradisjonene er ulike, men enkelte slipper en skåldet mandel oppi, noen hakkede nøtter, mens andre igjen tilsetter mandeldråper eller alkohol.

Servér med kirsebærsaus.

 

5 dl  Risengrynsgrøt

3 3/10 dl  Kremfløte

3 ss  Sukker

1 ts  Vaniljesukker

50 g  Mandler

 

Kirsebærsaus:

3 dl  Kirsebær i boks

Vann

Sukker

1 ss  Potetmel

 

Kok risgrøt etter anvisning på pakken. Avkjøl.

Visp kremfløten halvstiv og tilsett sukker og vaniljesukker.

Bland krem og risgrøt.

Rør i skåldede, hakkede mandler hvis du liker å ha noe å tygge på.

 

Kirsebærsaus :

Sil saften av bærene og bland den med vann til du har 5 dl.

Hell blandingen i en kasserolle.

Smak til med sukker.

Rør i potetmel.

Varm opp på middels varme mens du rører til sausen akkurat koker opp.

Avkjøl og bland inn kirsebærene.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bailey/Daim isSpændende dessert med yoghurtis, Bailey og daimchokolade. Man kan selvfølgelig også lave...
• Lyn-cheesecake med jordbærI en lille familie, hvor en stor cheesecake er for meget, er denne opskrift perfekt
• Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os