Logo

Rissalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g langkornet ris
5 dl youghurt naturel
6 spsk ahornsirup
250 g friske hindbær eller anden frugt

Pynt:
citronmelisseblade

Tilbered ris og lad dem afkøle.

Hæld yoghurt i et dessertglas og kom ahornsirup ris og hindbær lagvis.

Pynt med friske bær og citronmelisse.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banandessert fra Sydafrika - Banana fool Denne dessert stammer oprindeligt fra Sydafrika og indeholder blandt andet banan, farin og...
• Mandelbund med æbleis og ristede mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banandessert fra Sydafrika - Banana fool Denne dessert stammer oprindeligt fra Sydafrika og indeholder blandt andet banan, farin og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os