Logo

Rissalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g langkornet ris
5 dl youghurt naturel
6 spsk ahornsirup
250 g friske hindbær eller anden frugt

Pynt:
citronmelisseblade

Tilbered ris og lad dem afkøle.

Hæld yoghurt i et dessertglas og kom ahornsirup ris og hindbær lagvis.

Pynt med friske bær og citronmelisse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Napoleonskager med blå bærBag de lækreste konditorkager med fyld af brombær og blåbær. Kagerne er nemme at bage med...
• Chokolade-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Napoleonskager med blå bærBag de lækreste konditorkager med fyld af brombær og blåbær. Kagerne er nemme at bage med...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!