Logo

Ristede abrikoser med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ristede abrikoser med yoghurt

 

Denne lynhurtige og lækre dessert kan også tilberedes med blommer, ferskner eller nektariner.

Arbejdstid: 10min. Koge/stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.)

 

#

400 g friske abrikoser

3 spsk sukker

1 kvist citrontimian

1½ dl græsk yoghurt

1 spsk flormelis

¼ stang vanilje (eller lidt vaniljesukker)

1 tsk fintrevet lime- eller citronskal

*

 

Skær de vaskede abrikoser i halve eller kvarte.

Smelt sukker til gylden karamel på en pande og tilsæt abrikoser og citrontimian.

Lad dem simre under omrøring i ca. 5 min.

Rør yoghurten cremet med flormelis, vaniljekorn og limeskal.

Anret abrikoserne på to asietter og top op med yoghurten.

Server straks.

 

Tips: Erstat evt. den rørte yoghurt med en god vaniljeis.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• abrikosabrikos: (Prunus armeniaca; engelsk apricot, fransk apricot, tysk Aprikose) gulorange...
• Abrikos-appelsintrifli med flødeostecremeDesserten er friske og tørrede frugter serveret med en flødeostecreme
• abrikosabrikos: (Prunus armeniaca; engelsk apricot, fransk apricot, tysk Aprikose) gulorange...
• Nektariner med AmarettoDenne specielle sommerdessert er som en gave fra guderne. En delikat fest for såvel ganen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os